Aktuálně:

sobota 12. března 2016

BELIZE, GIBRALTAR NEBO SNAD PANAMA ?

I Bazilišek by chtěl aspoň občas přinést nějakou pozitivní zprávu. Ale nedaří se mi to. Bohužel. Ten domeček na obrázku opravdu patří R. J. a slouží jako zástava za poskytnutý úvěr ve výši cca 10 mil. Kč. Správné je sdělení v jednom z posledních komentářů, že je vydán exekuční příkaz k prodeji této nemovitosti.
Na webu Hodnocení cestovek paní ze Slovenska spočítala výši zatím přihlášených pohledávek v insolvenčním řízení. Je to zhruba 3,2 mil. Kč. Moje baziliščí hlava mi říká, že to může být tak polovina "malých" dluhů, které Diamond Travel nasekal. Slovem "malé" dluhy myslím pohledávky zákazníků, kteří zaplatili Diamond Travel plavbu a zůstali sedět doma na zabaleném kufru. Tyhle dluhy jsou v řádu desetitisíců korun. Zatím ovšem nejsou přihlášeny pohledávky většiny zákazníků, kteří nevyčkávali a zažalovali  Diamond Travel u soudu pro Prahu 1.. Nepřihlásili se ani věřitelé z řad dodavatelů Diamond Travel.
A chybí "větší" pohledávky. Jako správný Bazilišek, který hodně šmejdí a čenichá, vím o dvou a ty činí cca 5 mil. Kč. Co myslíte, kolik Diamond Travel vlastně dluží a kolik zákazníků podvedl ? A podaří se najít nějaký majetek Diamond Travel a jeho jednatelky, který by nebyl zastaven ?
Tipněte si !

7 komentářů:

  1. Zatím probíhá "nenápadné" stěhování věcí z domečku.
    Celý Družec to sleduje, jak jsou nenápadní....

    OdpovědětVymazat
  2. Byl to systém "DT desperatos". Spočíval ve výběru peněz od všech přihlášených účastníků.Následně proběhla selekce a byli rozděleni mezi účastníky a sponzory.Sponzoři dostávali omluvné dopisy a potvrzení o odkladu plateb.Pokud se toto systémové jednání doloží na PČR, mohl by z toho být výchovný trest v horní hranici trestní sazby.

    OdpovědětVymazat
  3. Docela bych to typoval, protože jsme si říkali, že Jelínková nepobrala příliš chytrosti a je bílým koněm.

    OdpovědětVymazat
  4. nebyla by od věci vzájemná solidarita postižených.Pokud kdo bydlíte opodál nesmírně by věci prospělo odfotit ale lépe n a t o č i t na mobil takové stěhování majetku.Protože pak se bude protokolovat jen ten majetek který jakože zůstal.A u Jelínků se evidentně myslí na budoucnost.Aby se nemuselo začínat od nuly.Ovšem tvrdě podvedení věřitelé, by uvítali spíš celu předběžného zadržení a nový život RJ v nápravném rekreačním zařízení ministerstva vnitra.

    OdpovědětVymazat
  5. V pátek na IR bylo 3,7 mil, od té doby přibylo asi 10 přihlášek, potom je tam exekuce přímo na R.J. od MSC, údajně 4,5 mil, pohledávka SK společnosti, která podávala návrh na přelomu roku a další nepřihlášení věřitelé, kde to odhaduji taky na řády milionů. Dnes mi volala jedna poškozená z PČR, že s ní odmítají sepsat trestní oznámení a odkazují na občanskoprávní řízení. Nedejte se odradit. My budeme podávat Trestní oznámení v řádech dnů na Obvodní státní zastupielství pro Prahu 1. Doudám, že v tom nezůstaneme sami, jelikož od výše škody se potom bude odvíjet délka dovolené R.J. Pokud by někdo potřeboval právní pomoc (trestní oznámení, insolvenční přihláška), můžu předat kontakt na šikovného advokáta...

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Dobrý večer,
      měli jsme s manželem odjet na plavbu 1.5.2016, bohužel jsme doposud neobdrželi plavební lístky, i když jsme v srpnu 2015 zaplatili skoro 40 tisíc Kč, moc prosím o radu, jak postupovat, děkuji moc, Miková 777 909 541, pavla.mikova@mikaglass.cz

      Vymazat
  6. Pokud půjdete na PČR je třeba se kvalifikovaně na věc připravit.Nedá se počítat, že tam narazíte na nějaké myslitele.Spíš chlapce prosté na těle i duchu.Tedy pečlivě nastudovat co to je naplnění skutk. podstaty podvodu.Tj. že už v době kdy přijímala RJ peníze, věděla že svým závazkům nemůže dostát.Snadno se to dokáže připravenými odkazy od podvedených zákazníků z např. hodnocenicestovek.cz.Nebo tady z toho servru.Tedy že prokazatelně kalkulovala s tím, že některé zákazníky oškube, některým dá šanci....Toto lze lehce doložit náhledem do účetnictví DT.Kdy nevrácené, nebo pozdržené vratky peněz zákazníkům, tvořily v DT provozní kapitál na vlastní fungování a režii CK. Navíc vzhledem k aktuálním dluhům celé DT musela mít povědomí, že dřív nebo později společnost skončí.Když systém spotřebovával desítky tisíc, ale generoval pouhé tisíce.Měsičně.Přes to nadále nabírala do svého systému rulety další sponzory svého podnikání.

    OdpovědětVymazat