Aktuálně:

středa 2. března 2016

DIAMOND TRAVEL KONČÍ, JE TU ALE OSOBNÍ ODPOVĚDNOST R.J.

znění emailu, který rozesílá paní Jelínková svým klientům:
bohužel jsme nuceni Vám oznámit, že po téměř 10 letech jsme nuceni ukončit naší činnost. Vždy jsem se snažili vyjít klientům maximáln vstříc. Dostali jsme se však pod silný tlak , který začal odvysíláním první tendenčně sestříhané reportáže v červnu 2015 , kde byly použity staré záběry z policejní šikany a s největší pravděpodobností pořízeny konkurenčními subjekty, od té doby jsme se stali terčem nevybíravých útoků, zejména klientů, kteří po nás nárokovali neoprávněné částky, odmítali platit stornopolatky za zrušené zájezdy, poškozovali nás u našich obchodních subjektů, vyvíjeli neadekvátní tlak formou vydírání na naší společnost a mojí osobu. Naše rozhodnutí padlo včera večer, kdy nás absolutně neoprávněně poškodili klienti, kteří odstoupili od cestovn smlouvy. I přes maximálně možné úsilí, jsem došli k závěru ukončit činnost.

S náhradou škody se obracejte na pojišťovnu Uniqua.

V případě potřeby vám rádi poskytneme bližší informace na e-mailu
info@diamondtravel.cz

S pozdravem

Renata Jelínková
Jednatelka společnosti

Diamond travel s.r.o.

S pozdravem
DT končí!! | l-moravcova@seznam.cz

3 komentáře:

  1. Hlavně at vrátí ,co si neprávem přivlastnila (slušně řečeno)

    OdpovědětVymazat
  2. Jsou to vsechno jen jeji lzi!Cinnost jen tak ze dne na den neukonci!Vse musi projit urednimi kanaly, je to jen dalsi z jejich triku na podvedene zakazniky.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. presne tak, RJ se snazi opet nalhat svym obetem, ze to za ni vse vyridi pojistovna a ona bude uzivat nakradeneho majetku, vice na http://business.center.cz/business/pravo/formypodn/sro/ruceni-za-zavazky-sro.aspx,

      Vymazat