Aktuálně:

čtvrtek 8. srpna 2019

A jedeme dál, Ambiera volá

Já, natvrdlý bazilich jsem se naivně domníval, že svůj blog už můžu zahrabat a taky jsem to udělal. Ale chyba, Renátka stále „podniká“, vyhrožuje a podvádí. Obžaloba po cca 4 letech „prověřování“ patrně nepodána. Takže jsem si zlomil dva drápy, z hromady listí opět vyhrabal svůj blog a zde jsou dostupné informace k celému podivnému případu :
  1. Máme tady nový blog Ambiera alias Diamond  Travel pokračování nekalého podnikání – ptám se Kamila a Katky, jestli se obrátili na živnostenský úřad, který vydal Ambieře živnostenské povolení se žádostí o zrušení tohoto živnostenského povolení…..
  2. Všichni poškození zákazníci by se měli seznámit s Usnesením Obvodního soudu pro Prahu 1, jednací číslo 43Nt 2831/2019 ze dne 27. května 2019. Jde o uplatňování práv poškozených v trestním řízení POUZE prostřednictvím společných zmocněnců….
  3. Po dvou letech bude konečně provedena exekuce prodejem domečku, který Renatka vlastní ( podívejte se na obrázek připojený k příspěvku ze dne 8.3.2016). K radosti ale –bohužel – není důvod, peníze z případného prodeje z větší části patrně připadnou jednomu z největších věřitelů, ostatní asi budou mít smůlu. Inu, je to komplikované – viz Usnesení JUDr. Aleše Bayera, soudního exekutora, Exekutorský úřad Praha 2, č.j. 002 Ex 184/16-167 ze dne 30. července 2019  nařízení dražebního jednání – elektronická dražba. 19. září 2019 začne velká taškařice, zúčastněné už předem lituju a držím jim všechny své zbylé drápky.
Držte se, chce to důslednost a vytrvalost !!!!

3 komentáře:

  1. Dražba je odročena na neurčito....asi si nakradla někde jinde..FUJ

    OdpovědětVymazat
  2. Viz dokument o usnesení zlodějky Jelínkové z 04 04 2023 he publikován na facebookove skupine Ambiera https://www.facebook.com/groups/ambiera.cz

    OdpovědětVymazat