Aktuálně:

pondělí 1. února 2016

Mořský vlk pod parou


Tak jo, dlouho jsem si říkala, že tohle nikoho zajímat nebude a že jde možná jen o moje dojmy z pana RV, který nám byl "delegátem" na jedné z našich plaveb.
Ráda bych upozornila, že už tehdy (v roce 2014) bylo jeho hlavním argumentem tvrzení, že není náš průvodce, je pouze delegát a ve finále je vlastně jen stejný turista, jako my. Takže to není novinkou poté, co se z CK stala agentura, tenhle argument používal vždy.
Výlety v jeho podání byly naprostá fraška. Neustálé čekání, prostoje,nepřipravenost. Ale za to vyčůranost, s jakou si počínal, neznala mezí. Díky naší neznalosti pumpnul pěkných pár našich dolarů do své kapsy. Naše chyba,měli jsme se víc ptát.
Jako příklad uvedu: Půjčovali jsme si v Mexiku na celý den jeepy a projížděli ostrov. Měli jsme asi pět vozů, všechno bylo fajn. Pak jsme se vrátili do města s tím, že musíme auta vrátit. Čtyři auta se vrátila dle pokynu Mořského vlka, v pátém autě (které bylo předtím na jeho pokyn dotankováno do plna) RV zmizel a několik dalších hodin brázdil pobřeží ostrova za peníze klientů CK DT.
Na závěr jen tolik: Je to věčně nalitý arogantní trubec, který měl tak nechutně sprosté chování, že jsem nevěřila, že někoho takového lze zaměstnat jako delegáta. Pokud měl člověk problém a požadoval po něm řešení, nešel pro urážky daleko. Jeho povýšené chování hraničilo s ubohostí, když se prezentoval coby světaznalec. Tento pán téměř zhnusil můj dojem z dovolené, po několika dnech jsme se mu vyhýbali, jako čert kříži.
Už v letadle se nalil jak zákon káže, což se projevilo po přistání na letišti, kde měl být dohodnutý bus na transfer do hotelu. Po hodině čekání odjela většina skupiny i s vrávorajícím RV do hotelu, několik nás zůstalo v zimě na letišti samotných, čekajíc, až se autobus otočí u hotelu a vrátí se pro nás.

Tohle myslím mluví za vše:
http://www.pattayamail.com/385/news.htm#hd4
Pokud nějaká CK nazývá tohle individuum delegátem se zkušenostmi a profesionálním přístupem, lecos to vypovídá.

S pozdravem
Mořský vlk pod parou | espiro1@seznam.cz

3 komentáře:

  1. O tom, ze se Morsky Vlk se nekolikrat do sytosti nabumbal jsem slysel i od jinych klientu, kteri tomu byli svedci! Ale vase podani mne moc pobavilo a vyloudilo usmev. Ja vim, ze to neni k smichu, ale k placi! Ale ukazuje to kvalitu Diamond Travel!

    OdpovědětVymazat
  2. Ono to opravdu bylo spíše k pláči, protože ruku v ruce s promilemi šlo i jeho hulvátství, díky kterému mi opravdu padala brada na stůl. My s ním měli výstup už na letišti, po zbytek dovolené si na nás nedovoloval. Ale kdo se ukázal jako slabší článek a včas jej neusadil, toho si vychutnával opravdu nehezky (častoval je výrazy: burani, otravové, potížisti, případně je posílal "někam"). Asi vrcholem bylo, když si takhle otvíral hubu na desetileté dítě, to už bylo prostě moc...

    OdpovědětVymazat
  3. Já byl tedy max. Spokojeny s mořským Vlkem , a i když není průvodce .....zajistil nám krásný výlety a ušetřil mraky pěněz . Jeho znalost a profesionalita jde příkladem .Příště jedině s Vlkem . P.kuklic@seznam.cz

    OdpovědětVymazat