Aktuálně:

pondělí 8. února 2016

Zázrak ?! - Vrácení peněz

Potvrzuji, že dnes 08.02.2016 nám byla vrácena suma peněz od Diamond Travel
za neuskutečněný zájezd. Stoklasa

S pozdravem
Vrácení peněz | stomyk@seznam.cz

Jsem Bazilišek a tak se ptám:
Dostal pán zpět kromě zaplacených peněz za zájezd navíc 10% z ceny zájezdu a odškodnění za zkaženou dovolenou?

5 komentářů:

  1. gratulujeme !! úspěch....

    OdpovědětVymazat
  2. Take gratuluji, ale 10% je ze zakona a to jiste pan Stoklasa nedostal. A jeste by mel narok na odskodneni za dusevni ujmu neuskutecnene dovolene podle Obcanskeho zakoniku. Ale to to mu Jelinkova neda a jiste ho jeste bude nutit ke stazeni predeslych pravdivych recenzi. Jako to dela u kazdeho!

    OdpovědětVymazat
  3. Dobrý den,jak dlouho trvalo,než vám cestovka peníze vrátila,co to obnášelo a také jste se nevyhnul sprostým útokům z jejich strany?Čekám také na vrácení peněz za zrušení zájezdu.....

    OdpovědětVymazat
  4. Pro všechny které Diamond Travel systematicky připravila a připravuje o dovolenou a peníze:
    Všechny příběhy jsou jako přes kopírák. Nedovolme podnikání DT ! Dejme se dohromady, požádejme noviny, televizi, rozhlas, o spolupráci. Našim cílem bude - na všech prvních stránkách varování a naše příběhy na pokračování, rovněž tak televizní pořad na pokračování a mimořádné rozhlasové vysílání s varováním před spoluprácí s DT.
    Čekám na Vaše reakce - zatím jen AK

    OdpovědětVymazat
  5. Na ruzne servery a blogy jsme psali recenze skoro denne. DT stahla svoji registraci z FIRMY.cz, kde mela pres 60 pochvalnych hodnoceni, ktera si psala sama spolecne s jejimi priznivci a spolupachateli.Jakmile se objevily nase pravdiva negativni hodnoceni, firma byla ze serveru odstranena. A ted s tou insolvenci, se snad konecne bude neco dit!

    OdpovědětVymazat