Aktuálně:

čtvrtek 7. dubna 2016

OBCHODNÍ INSPEKCE, ALE I OSTATNÍ STÁTNÍ INSTITUCE NEKONALY....

Všichni čekáme, jak rozhodne Městský soud Praha ve věci Diamond Travel. Tak si zatím přečtěte tenhle článek a napište, co si o tom všem myslíte.
http://nazory.aktualne.cz/komentare/cestovka-a-oskubani-zakaznici/r~7e4be874fb1911e5b5c3002590604f2e/?utm_source=centrumHP&utm_medium=newsbox&utm_term=position-4

4 komentáře:

  1. Česká obchodní inspekce je smečka darmožhroutů.Je fakt že u ní může pracovat úplně každý: Máš 2 ruce po 5 prstech? Přijat - další! A takové jsou potom výsledky.Obecně je inspekce všem pro srandu,Tady pánovi postiženému jejich nečinností bych navrhnul ji zažalovat u Správního soudu.Pro nečinnost.Nenapádá mne kdo je nadřízeným této smečky darmožhroutů.Ale kvalifikovaným podáním s autentickými příklady by se rozhodně věc nezametla pod koberec.A pokud by se ozvalo více lidí, nebylo by od věci.Přeci chodit po prodejnách, důležitě se naparovat umí i cvičený šimpanz.A vyjde to o moc levněji.Tady živíme smečku komparzistů, kteří se vydávají za něco, co nejsou.Jak komparz na Barrandově.Akorát že tyhle si platíme z vlastních kapes.

    OdpovědětVymazat
  2. hluboce jsem ale přesvědčen, že podvedený lid tady s touto familí pěkně zatočí.Ať přijdete do jakékoliv cestovky mnohdy i firmy, je jim podvodník a křivák DT dobře znám.Jen co si partička vesnických gaunerů zřídí další živnost, už budou veřejně propíráni.A není se co divit.Tolik podlosti a křiváctví od jedné společnosti se hned tak nevidí.Klienty lze rozdělit na podvedené a ještě více podvedené.Právem nebude mít hlavní zlodějka ani její zparchantělý fracek nikdy klid.Jednotlivé lidi obrali o desítky tisíc.Doufám že vytrvalci si z pátrání po rodinné smečce udělají celoživotní sport.Zatím nikomu peníze nenarostly na stromě.Jim v DT se peníze množily na stole.Jen tak.Podlostí a úskoky.A totéž musí nyní tihle očekávat od někdejších klientů.Pečlivě a dlouhodobě.

    OdpovědětVymazat
  3. Bazilišku POZOR!!!! nová CK http://www.ambiera.cz/
    kdopak za ní asi je?

    OdpovědětVymazat
  4. pozrela som si ponuku zájazdov a je to s určitosťou p.Jelínková, tak pozor!!! znovu sa jej darí okrádať klientov, nie je možné zisťiť v žiadnom registri kto stojí za touto CK, treba to zistiť cez registráciu CK c.z.

    OdpovědětVymazat