Aktuálně:

neděle 17. dubna 2016

SKVĚLÉ VÝSLEDKY PODNIKÁNÍ DIAMOND TRAVEL

O víkendu pršelo a tak jsem se místo lovu věnoval počtům. Tady máte výsledky :

K datu  15.dubna 2016 zveřejnil Městský soud v Praze v rámci probíhajícího insolvenčního řízení zatím přihlášky pohledávek 108 věřitelů. Z toho 7 věřitelů patří mezi dodavatele služeb (právních, finančních, zprostředkovatelských, dopravních, reklamních) a zaměstnanců. Těmto sedmi věřitelům dluží Diamond Travel 5 248 609 Kč.

   Ostatní věřitelé jsou  oškubaní zákazníci. Zatím jich je 101, jejich pohledávky činí 5 287 620 Kč.. V insolvenčním řízení se budou řešit dluhy za 10 536 299 Kč a tato částka samozřejmě není konečná.
     Z analýzy jednotlivých pohledávek vyplývá jedno - velmi zarážející  - zjištění. Většina  zákazníků   uzavírala smlouvu o zájezdu po té, kdy na internetu byly zveřejněny desítky  negativních recenzí   a varování. Kromě toho televize PRIMA vysílala o podivných prodejních praktikách Diamond Travel moc zajímavou reportáž.
   
Čím vás  Diamond Travel tak okouzlil, že jste varováním nevěřili ???

23 komentářů:

  1. Vysvětlení je jednoduché. Neviděli jsme reportáž, nečetli recenze (negativní recenze jsou ovšem na všechno, i když je služba či výrobek super), příznivá cena, v minulosti jsme s DT byli několikrát a vždycky v pohodě. Takže proč ne znovu? A smlouvu jsme uzavřeli minulý rok, kdy těch recenzí nebylo v žádném případě tolik jako teď (zjištuji zpětně). Bohužel jsme té zlodějce nalítli. Ale já věřím, že "na každou svini se vaří voda" (to je citát, paní Jelínková).

    OdpovědětVymazat
  2. Bazilišku, bud ostražitý. Jsou velmi mstiví, zákeřní. Neprozrazuj se!!!!!

    OdpovědětVymazat
  3. Paní Jelínková si dne 15. března 2016 našla bílého koně pana Ševčíka, bytem Doksy, a založili po pádu Diamond Travel novou cestovku Amberia s.r.o.. Bacha na tu bestii. má v kanceláři ještě jednu slečnu, takže pokud zavoláte na Amberia máte šanci 1:2 že budete mluvit s Jelínkovou. Amberia nemá licenci a na webu vystupuje jako CK Ambiera. POZOR. mělo by se to žalovat.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Je to lziva a mstiva p*zda a ambiera je stopro jeji dalsi byznys. Tlacil bych i tenhle fakt vic na verejnost.. kazdopadne velky dik za boj proti ni. Horsi osobu jsem nikdy nepotkal.

      Vymazat
    2. Když jsem na tuto informaci upozornil na Facebooku, přišla mi během týdne na adresu domů výhružka od advokátní kanceláře, že poškozuji majitele CK Ambiera a že s p.Jelínkovou nemá co do činění.Kdepak asi advokátní kancelář vzala z Facebooku na mne adresu??

      Vymazat
    3. Hm,tak my nedávno přes Ambieru koupili dovolenou,tak se mám teď děsit že z toho nic nebude? Trochu mě to teď vyděsilo...Jste si jistí že to je opravdu podvod?

      Vymazat
    4. No Ambieru nedoporučuji, nedočetl jsem se na ní dobré recenze a to je na trhu chvilku. Dejte si pozor komu posíláte své peníze ačkoli vše vypadá a zní důvěryhodně. Raději si připlatit pár tisíc navíc a jet přes prověřenou CK.

      Vymazat
  4. http://rejstrik-firem.kurzy.cz/osoby/renata-jelinkova/renata-jelinkova-279081/?vsechny=1
    podvody ve velkém.

    OdpovědětVymazat
  5. Ano a ještě má tu drzost obesílat své okradené klienty s nabídkou této jako CK. Drzost p.Jelínkové nezná mezí , nechápu jakto že už není dávno v teplákách.

    OdpovědětVymazat
  6. Pracují z domu ul. Mlýnská Družec(dům je zde i vyfocen) spolu s přítelkyní svého synáčka.
    Na obch. rejstříku má na této ulici i firmu v pořadí 4.Ale sídlo má udané u rodičů (ul.Hlavní, Družec).

    OdpovědětVymazat
  7. Je to tak. Jelínková "přemalovala" Diamond Travel na Ambieru,ve které figuruje jako jednatel nastrčený člověk.Na mail mi před časem začaly chodit nabídky od Ambiery, i když je web koncipovaný jinak, než u DT, je to zřejmé.Logicky, jako bývalému zakazníkovi DT,u něhož je z minulosti moje mailová adresa.

    OdpovědětVymazat
  8. takže zájezd na lodě a jiné zájezdy nekupovat ?

    OdpovědětVymazat
  9. No určitě né od CK Ambiera s Plzně. Je to Převlečená Diamond travel a její jednatelka Renata Jelínková podniká dale přes tohoto bílého koně pana Ševčíka. A opět buduje síť pochvalných mikro webu které mají zajistit její návrat do na přední pozice ve vyhledávačích. Dále využívá emailové kontakty Diamond Travel a kontaktuje přes Ambieru bývalé zákazníky. Dejte si na ně velký pozor.

    OdpovědětVymazat
  10. Nekupovat lidí prosím Vás !!!!

    OdpovědětVymazat
  11. Ta tlustá prase a ten dům jsou dobrý cíl A... A...
    THat fatty pig and house are good targets A... A...

    OdpovědětVymazat
  12. Nevíte někdo jak je na tom CK Ambiera nyní? Sídlí v Plzni na dané adrese?

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ne nikdo je tam údajne nesežene ani PCR není schopna prověřit a vytěžit...zejména p." Kopeckou " ...

      Vymazat
  13. Ambieru nedoporučuji. Paní Kopecká je na první dojem milá a ochotná, ale opak je pravdou. Se zájezdem jsme měli jenom samé problémy. Změny letů, vícenáklady za letenky, protože byly špatně zabukované, respektive na jiný den a nic z toho nám paní neproplatila ačkoli to nebyla naše chyba. Pak začalo být chování o 180 stupňů jiné. Dejte si pozor kam posíláte svoje peníze, báli jsme se, že neodletíme. Odletěli jsme, ale za jakou cenu...stálo nás to ve finále mnohem více peněz a nervů.

    Lucie

    OdpovědětVymazat
  14. Tento komentář byl odstraněn autorem.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Aneto, co jste tady psala prosím? Je to smazáno. Chtěli jsme kupovat zájezd přes Ambieru, ale všude jsou špatné recenze a tam kde byly pravdivé ty negativní na soc. sítích, tak ty si prý Ambiera maže, docetli jsme se to v jednom forum. Asi přes ně nekupovat nic že na úkor dobré ceny že?

      Vymazat
  15. Ambieru v žádném případě nedoporučuji, 2 x zájezd OK, potřetí problémy, ubytovací voucher přišel těsně před odletem, 3x změněný hotel, špatný počet dní (o 1 den méně), slib že bude doplaceno, až po půl roce jsme peníze dostali.

    OdpovědětVymazat
  16. AMBIERU = N E D O P O R U Č U J I

    Jak je vidno tak u nás a v této republice je asi vše možné ...??!! Od Diamond Travel až po dnešní show CA Ambiera se asi nic očividně podstatného neděje …!?

    Nic s tím se „ de jure „ zřejmě asi stále neděla nic moc :
    - Ministerstvo pro místní rozvoj pod než gesce cestovatelského ruchu spadá
    - Česká Obchodní inspekce (ČOI) jež má v své kompetenci řešit tyto společnosti ,klamavé reklamy ,nedodržovaní a zveřejňovaní obchodních podmínek , porušovaní GDPR atd ..
    - Živnostenský úřad jež jim vystavil údajně několik pokut a sankcí s nichž nejen tyto zřejmě dodnes nebyly ani uhrazeny a nic si z toho údajně taky moc prý nedělají ..
    - Jak vidno tak asi i mnozí obchodní partneři takových to CA , jako kdysi Rudolf Reisen a nyní prý nějaká Delta Reisen si nijak asi a zřejmě zásadně neprověřují své obch . partnery s kým spolupracují a jak jim kazí či nekazí jméno …
    - FU, státní zastupitelství a další státní orgány až po PČR jež byli upozorněni, ( někteří odpověděli a někteří ani ne ..tak nevíme zda aspoň „ nějak a k něčemu „ něco do-konali …) a jež na tyto všechny nekale praktiky této CA byli i upozorněni a jak je i vidno z komentářů - poslední v září 2019 …a odezev zklamaných NE Cestovatelů ….se stále CA daří další …! další lidi lákat do svých spárů a těm asi a jen mnohdy zůstanou očí pro pláč …!

    Já se již docela detailně vyjádřil k našemu příběhu na https://ambiera.blogspot.com/

    • CA Ambiera asi alias Diamond Travel pokračovaní nekalého podnikání ,(takže se zde již k tomu nebudu více vracet …a , kde je člověku z toho JEN a JEN na špatně a nablití ..jak čte ty další a další nespokojené komentáře …!!! až je to neuvěřitelné… !!!

    Rovněž jsme již zažili kromě viz výše uvedeného pokusu o podvod na nás. Tak ONI paradoxně tak jak prý i na dalších XY osob v ČR podali nesčetně mnoho dalších trestních i oznámení …

    Tímto mají asi jediný CÍL ..! Že tak z CA zbytečně zatěžují státní aparát a PČR a dělají tyto OBSTRUKCE zřejmě za jediným účelem odvrátit od sebe POZORNOST a tak křičí v duchu asi dané taktiky a manipulace s fakty a to asi i dle hesla nám všem známým tj. zloděj křičí „ Chyťte zloděje „..!

    My jsme podali další trestní oznámení na tyto skvělé reprezentanty AMBIERA p. Kopeckou , p. Šefčíka jednatele této společnosti další trestní oznámení a to pro podezření z spáchaní dalších skutků a tedy z trestného činu pomluva , podvod a porušování zásad GDPR ochrany tj. osobních dat ...jež jsme doložili důkazními materiály a návrhy na vyslechnutí svědků !

    Zřejmě to nebude asi zase k ničemu a je to jíž více než 1 rok co jsme si zájezd objednali a nikde nakonec neodjeli nejeli , jelikož nic z námi objednaného nebylo CA zajištěno a objednáno, jimi nikomu tj. 3 .osobě nic z našich cca 80 tis...Kč NEBYLO ani zaplaceno ...byt jsme je k tomu XY vyzývali o doložení faktů a dokladů apod…což smz nikdy a ničeho z toho neučinili .. tak dodnes na nás plivou kudy chodí a s kým mluví a špiní mé jméno na jejich web. stránkách
    https://ambieraofficial.blogspot.com/2019/05/ a https://ambieraofficial.blogspot.com/2019/09/vyjadreni-k-verbalnim-utokum-kamila-c.html , https://ambieraofficial.blogspot.com/2019/09/
    jež jsou a zřejmě i dále budou předmětem vyšetřování orgánů činných v trestním řízení a těchto dalších XY takto na ně podaných trestních oznámení ...

    Přeji jen hezké zážitky a fajn dovolené, jelikož není nic horšího kdy v době se tak i předem vždy dlouho natěšené dovči a odpočinku a na plánovaných tropech, či plavbě lodí aj . během dovolené aneb již i před ním potkáte podvodníky, zloděje …!.

    Takže hodně cestovatelských úspěchů a v stylu 2 x měř a 1 x řež, než a koho si na své cesty jako společníka a „ experta „ profesionála CA či CK vyberete …!

    KAMIL email canada@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  17. Já s nimi byl v roce 2012 a vše super, asi měli málo a takto to dopadlo.

    OdpovědětVymazat