Aktuálně:

pátek 22. ledna 2016

Jak si Diamond Travel stojí v soudních sporech?

Dobrý den, průběžně vás informujeme o tom, jak si Diamond Travel stojí v soudních sporech před Obvodním soudem pro Prahu 1, kam DT patří dle adresy sídla. V pondělí 18. ledna 2016 byla před Obvodním soudem pro Prahu 1 projednána kauza dalšího zákazníka, který DT žaluje. Scénář známý celé řadě jiných klientů, to je zaplacená plavba, těsně před odjezdem oznámení, že se nikam nejede a jak jinak – peníze nevráceny.
 Vyhlášen rozsudek pro zmeškání, protože se –jako obvykle- nikdo z DT k jednání soudu nedostavil. DT má podle tohoto rozsudku zaplatit dalšímu věřiteli částku cca 120 tis. Kč.
 Městský soud v Praze, co by soud odvolací, se bude zabývat odvoláním DT, kterému se nelíbí, že podle rozsudku obvodního soudu pro Prahu 1 má jednomu z bývalých průvodů zaplatit cca 40 tis. Kč. V této věci jde jen o zdržovací taktiku DT.
Za 3 týdny měsíce ledna 2016 tak DT „prohrál“ spory se svými zákazníky a má jim zaplatit cca 460 tis. Kč.  Nabízí se otázka, z jakých prostředků bude platit ????
Převzato z www.hodnocenicestovek.cz

3 komentáře:

  1. No to je hezký blogík .Máte pravdu, s Diamond Travel to jde“ od deseti k pěti“. Podle recenzí, které si na internetu musí psát sami jsou vstřícní, ochotní, nepříjemné situace řeší promptně, je na ně 100% spolehnutí, mají super jednání a famózní servis. Člověk si pak musí položit otázku, kdo lže. Podvedení zákazníci, kterým Diamond Travel dluží peníze a kteří podávají žaloby u soudu anebo ti hodně spokojení klienti ?

    OdpovědětVymazat
  2. Nejvice mne stve, ze kazdym tydnem pribyvaji podvedeni zakaznici a Jelinkova ma stale pravo podnikat a inzerovat na Facebooku. Jak se lidove rika, ze "na kazdou svini se vari voda", tak snad se i brzo uvari na Diamond Travel.

    OdpovědětVymazat
  3. Nejvice mne stve, ze kazdym tydnem pribyvaji podvedeni zakaznici a Jelinkova ma stale pravo podnikat a inzerovat na Facebooku. Jak se lidove rika, ze "na kazdou svini se vari voda", tak snad se i brzo uvari na Diamond Travel.

    OdpovědětVymazat